keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Breakfast in the backyard!

Once I got back to the city, I had a breakfast date in the backyard of our building with our neighbour and sweet, dear friend! It's a little piece of heaven in the middle of Töölö, as many backyards in Helsinki are. Beautiful roses are blooming at the moment, there were at least ten big peonies a week ago, and rhubarb too! Have to organize a BBQ soon, it's perfect for that as well!
We chatted, had tea, coffee, and surprise surprise: some sparkling too! Mmmmh! Good times, pretty, pretty summer!




My friend got us fresh strawberries straight from the marketplace!



There's a story about this beautiful relief in the brick wall of our yard: decades ago lots of artists and musicians were renting apartments in our building, and one artist in particular couldn't afford to pay the rent, so this relief was given in exchange. It's so beautiful, very delicate, I love watching it!




4 kommenttia:

  1. Mikä takapiha! Onhan meillä Käpylässä kaunista ja ihania pihoja, mutta täällä ei ole sisäpihoja, joissa on aivan oma tunnelmansa. Ja vielä ruusupensas tiiliseinää vasten. Ja reliefi! Olet onnekas!

    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh, Käpylä!! Nyt huokaillaan kilpaa, Käpylä on minun unelmani!! Haaveilen säännöllisesti asuvani joskus vielä siellä!
      Harmitti muuten kovasti, kun en tänä vuonna löytänyt tietoa kyläjuhlista! Järjestetäänköhän ne joka toinen vuosi? Se on ihana tapahtuma! Olet sinäkin onnekas, super-onnekas!
      Jatkakaamme tätä sielujen sympatiaa, hymy tuli taas kasvoille!
      :D Eeva

      Poista
  2. Tänä vuonna ei järjestetty kyläjuhlia. Ne pidetään vain joka toinen vuosi, koska samat aktiivit ovat mukana myös Maailma kylässä -tapahtumassa. Elokuussa järjestetään pienimuotoisemmat elojuhlat, tarkempaa aikaa ei taida olla vielä tiedossa. kapylankulttuuriyhdistys.net-sivulle tulee varmasti pian tarkempaa tietoa.

    Ja onhan se totta: Käpylä on ihana. Ja aamuteetä voi nauttia parvekkeellakin! Kävin Covent Gardenissa Tea Palacen myymälässä, josta löysin (ihanan purkin lisäksi) todella hyvää Jewelled Apple -teetä. Seisoin tänä aamuna ennen töihin lähtöä hetken parvekkeella teekuppi kädessä. :)

    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin ounastelinkin! Täytyy pitää silmällä ilmoittelua, tykkään niin tunnelmasta siellä!

      Ihanan teehetken pidit, voimien keräystä, omia ajatuksia, ihanaa! Ja takuulla hyvää, voin vain kuvitella! Ah!

      Tsemppiä viikkoon!
      :) Eeva

      Poista