torstai 7. maaliskuuta 2013

Having a break!

It's been a long day at work! I've been out for a walk, had my favourite Thai food for an early dinner, and drowned myself in luxury magazines over a cup of tea in the prettiest cafè! It's all good, I feel calm and glad!
I was also so glad to notice that there's one of our most successful mannequins of the moment, Suvi Koponen, on the cover of the French Vogue! That's great! Or more than that actually, it's fantastic!
Ah well, time to start preparing for the evening concert, it's been so beautiful outside today, and so bright! Usually at this hour it's all dark already but now the sun is still shining! You know what that means? Spring!!!!!








13 kommenttia:

  1. Hei,
    kauniita kuvia ja kivoja juttuja. Missä kahvilassa kävit? Näyttää nimittäin tosi ihanalta.

    Nina

    VastaaPoista
  2. Hei Nina! Kiitos kommentistasi ja kauniista sanoista! Tämä kahvila sijaitsee Lahdessa, Vesijärven sataman vanhassa asemarakennuksessa, ja on nimeltään Kahvila Kariranta. Se on todella kaunis, ihania korvapuusteja myös!
    Näet pari kuvaa lisää täältä:
    http://aveceva.blogspot.fi/2013/01/weekend.html
    Ihanaa kevättä sinulle!
    Eeva

    VastaaPoista
  3. Voi ei, viime kesänä kävin ystäväni kanssa Lahdessa jugend-näyttelyssä. Pohdimme, olisiko pitänyt lähteä käymään vanhalla asemalla, mutta se jäi sitten tekemättä. No, onpahan ainakin syy käydä kaupungissa toistekin. Ja onhan siellä se hyvä second hand -puoti torin vieressä... Kaunista kevättä sinullekin!

    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Toinen aivan ihastuttava second hand-liike Lahdessa on Florencia, joka on myös kukkakauppa! Laadukasta tavaraa sielläkin vintagesta nuoriin suunnittelijoihin, ihana paikka! Osoite on Lahdenkatu 14. Teette uuden retken, käytte putiikit ja sitten kahville Karirantaan!
      Tässähän on hyvä aihe myös postaukseen, kiitos!
      <3 Eeva

      Poista
  4. Tuollaista asennetta minäkin tarvitsisin rämpiessäni työpaikan ja kodin väliä. Ei kun (edes jotain) reissua suunnittelemaan!

    Aurinkoa,
    Nina

    VastaaPoista
  5. Kiitos samoin! Varasinkin sitten eilen matkan Lontooseen eli kesäkuuta kohti mennään! Satutko tietämään siellä mitään paikkoja, jotka pitäisi ehdottomasti katsastaa? Varsinkin ihanat kahvilat ja kaunis arkkitehtuuri/luonto kiinnostaa. :)

    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mahtavaa!! Tuli oikein leveä hymy kasvoille viestistäsi, jihuu!! Kirjoitan sulle muutaman vinkin, ehdottomasti! Palaan asiaan!
      Eeva

      Poista
    2. Eli Lontoo, sweet!
      Minä ravasin siellä yli kymmenen vuotta sitten paljonkin, ja vuosien jälkeen viime vuonna kävin taas. Se on yksi lempipaikoistani ja ilokseni totesin, että konservatiivisessa maassa on puolensa: mikään ei ollut muuttunut!
      Suosittelen Hampsteadia, jos se on uusi tuttavuus! Siellä on todella kauniita taloja, pääkadulla (Hampstead High Street) on ihania kahviloita ja pikkuliikkeitä, ja vieressä upea Hampstead Heath: valtava puisto, todella kaunis, jossa kartano, lampia ja ikivanhoja puita, täällä aika pysähtyy! Northern Linella Hampsteadin pysäkille, josta on lyhyt matka poiketa puistoon.
      Kun jatkaa High Streetia alaspäin jalan tai bussilla, tulee vastaan Camden, joka on ihanan rosoinen ja yllätyksiä täynnä. Täällä on paljon second handeja valtavissa makasiineissa kanaalin ympärillä, myös läjäpäin ihania kuppiloita ja ravintoloita!

      Toinen suosikkialueeni on Notting Hill. Talot huikean kauniita, ranskanpastillien värit, puistomaista, rauhallista, ah! Portobello Roadilla on viikonloppuisin markkinat, uutta ja vanhaa, ruokaa, mainiota tunnelmaa, sinne, jos olet viikonlopun aikaan paikalla! District- ja Circle Linnella Notting Hill Gatelle!

      Ihanaa, kun on jotain, mitä odottaa! Se toimii aina! Tässä muutama vinkki, olen itsekin menossa kesäkuussa sinne ystävien häihin, ja nyt jo tuli kamala matkakuume! Hauska sattuma!
      Aurinkoa viikonloppuun!
      Eeva

      Poista
  6. Vastaukset
    1. No nyt meni viestit ja vastaukset ihan vinksin vonksin epäjärjestykseen!
      Vielä tuli mieleen kauniista alueista South Kensington ja Belgravia, jossa myös Suomen suurlähetystö sijaitsee. Upeita taloja, breath taking! Knightsbridgeltä voi hypätä bussiin ja huristaa ostoksille Covent Gardeniin, jossa pikkuliikkeitä ja tunnelmaa! Katsasta Irlantilaisen Orla Kielyn liike!

      Eeva

      Poista
  7. Kesäkuussa minäkin olen menossa, 14-vuotiaan poikani kanssa. Se tietysti asettaa joitain rajoituksia vintage- ja kahvilafiilistelyille... Hotelli on aivan Hyde Parkin vieressä n. kilometrin päässä Portobellon ihanuuksista, ja Notting Hillkin on kulman takana. Portobello Roadilla olen käynyt ennenkin, samoin Camdenissa. Hampstead Heathista olen vain lukenut ja ajattelinkin suunnistaa juuri sinne. Reissusta tulisi varmasti aika erilainen, jos olisin liikkeellä 14-vuotiaan tytön kanssa, mutta näillä korteilla mennään nyt. Joudun luultavasti ostamaan kirppari- ja kahvila-aikaa notkumalla kitarakaupoissa... Onhan siellä sitten Meltdown-festarit eli eiköhän molemmille löydy jotain. Kiitos kaunis vinkeistä!

    Nina

    VastaaPoista
  8. Kuullostaa ihanalta, teille tulee mahtava reissu! Ja kitarakaupatkin on kivoja ;) terveisiä juniorille!
    Aurinkoa!
    Eeva

    VastaaPoista